2017.10.20 14:39

Tarot Magus

A tarotban a lap mindig egy magasabb szintet, jobb helyzetet jelöl, mely erőnkből fakad. Jobbat spirituális, érzelmi, és minden más szempontból. Ez egy olyan lap, mely új kezdetet jelent, és remek kilátásokat.
A Magus lapja nagyon erős, pozitív ómen a tarot lapok között. Ez a lap arra emlékeztet minket, hogy van erőnk a változtatáshoz életünkben egy jobb világ felé, ha megpróbáljuk.
Általában több spirituális eseményt tapasztalsz egymással párhuzamosan, és lehet, hogy ezek csak apró, felületesnek is ítélhető események. Fel fogod fedezni, hogy megvan a tudásod, erőd és inspirációd ahhoz, hogy megfelelj a kihívásoknak. Általánosságban ez egy pozitív lap, és szép idők várnak rád.
A munkád, karriered területén előrelépésre számíthatsz. Ez egy nagyon jó jel arra, hogy új munkát találj, vagy jelenlegi munkahelyeden előléptetést kapj. Ha kreatív területen dolgozol, akkor ötleteid megvalósulnak, így nagyban és jó dolgokban gondolkozhatsz.
Ha a Mágus lapja jelenik meg, akkor anyagi ügyeidben fellendülésre számíthatsz, még akkor is, ha ez most egyáltalán nem tűnik reálisnak. Olyan lehetőséghez fogsz jutni, mely bevételt jelent majd a számodra, ez lehet egy új ötlet, egy mellékkereset, vagy akár egy új pozíció. Higgy magadban, mert képes vagy sikereket elérni.

 
 

 

—————

Vissza


Elérhetőség

Mallafree

Juhász Gyula utca 32. 4.e.14.
Budapest
1039
Please also look for the: https://nethatter.webnode.hu


+36306874531



Örömmel veszem, ha egyszerüen felhivsz!

Szerencse Lap Neked:
Bizakodóan látod a jövőt, és biztosabb vagy abban, hogy igényeid - legyenek azok érzelmi, vagy anyagi szükségletek - teljesülni fognak. Ez egy nagyon spirituális lap is. Úgy érzed, eggyé válsz a világgal.